Şırnak’ta O Parti’nin İlçe Başkanı İstifa Etti

Şırnak’ta O Parti’nin İlçe Başkanı İstifa Etti

Şırnak’ta yaklaşık 3 buçuk yıldır kurucu ilçe başkanlığı görevini yürüten DEVA Partisi Beytüşşebap İlçe Başkanı Mehmet Uçuş, ilçe başkanlığı ve partiden istifa ettiğini açıkladı.

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde uzun yıllar DEVA Partisi'nin başkanlığını yapan Mehmet Uçuş, partisinden ve ilçe başkanlığından istifa ettiğini açıkladı. Beytüşşebap ilçesinde 3 buçuk yıldır DEVA Partisi'nin başkanlık görevini yürüten Uçuş, 2024 yerel seçimlerinin ardından partisinden ve ilçe başkanlığından istifa ettiğini duyurdu.

İlçe başkanlığı görevini üstlendiği üç buçuk yıllık süre boyunca Deva Partisi'nin kurucu ilçe başkanlığını sürdüren Uçuş, istifa açıklamasında şunları belirtti: "Yaklaşık üç buçuk yıldır sürdürdüğüm Deva Partisi kurucu ilçe başkanlığı görevleri ve parti üyeliğinden istifa ediyorum. Bu süreçte benimle hareket eden yönetim kurulu arkadaşlarıma ve tüm teşkilat üyelerime teşekkürü bir borç bilirim. Ayrıca bu yolda tanıdığım ülkemizin çeşitli yerlerinde ve ilimizde bulunan diğer il ve ilçe başkanlarına ve teşkilatlarına teşekkür ediyorum. Hepsini tanımaktan ve yol yürümekten onur duydum. Siyaset uzun soluklu bir yoldur bu yolda insanlığımızı kaybetmeden bir şeyler yapabildiysek bizlere ne mutlu hepiniz Allah'a emanet olun."

325b9aff-c2a7-4e12-885a-94232ff3146d.jpg

Kaynak:Şilan BAHŞİŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum